- Élvezze az online vásárlás kényelmét!
- Kezdőoldal
- ContentHub Topic
A Miele gőzsütői
Helytakarékos és sokoldalú
A gőzpárolás az egyik legegészségesebb ételkészítési mód. De mitől olyan egészséges a gőzpárolás? Az ételek párolása viszonylag alacsony hőmérsékleten történik – így a hagyományos, gyakran túl magas hőmérsékleten történő főzéstől eltérően megmaradnak az értékes vitaminok és ásványi anyagok. A gőzpárolásnál emellett az étel nem érintkezik közvetlenül vízzel – az ételek így megtartják saját intenzív ízüket. A gőzpárolás kiemelkedő előnyeit már kutatók is alátámasztják: a gőzpárolással készített ételeknek különösen a C-vitamin tartalmuk jelentősen nagyobb, például a gőzpárolóban elkészített paprika pontosan annyi tápanyagot tartalmaz, mint a nyers – még egészségesebbé és ízletesebbé téve ételeit.
Mindig tökéletesen: a sokoldalú sütőfunkcióknak, így az alsó-felső sütésnek, felső vagy alsó sütésnek, nagy vagy kis grillnek, légkeveréses grillnek vagy intenzív sütésnek köszönhetően az étel optimálisan készül. A még kényelmesebb sütésről a DGC Pro készülékben lévő húsmaghőmérő tű gondoskodik, amely folyamatosan ellenőrzi a maghőmérsékletet, automatikusan kiszámítja az ételkészítési időt, és a kívánt maghőmérséklet elérésekor leállítja az ételkészítési folyamatot.
A DGC esetében a klímavezérlés üzemmódban gőzlöketek hozzáadásával nedvességet adhat az ételkészítési folyamathoz. Így különösen puha, fényes kérgű kenyeret és szaftos sülteket készíthet.A DGC Pro készüléknél még pontosabban beállíthatja az ételkészítési klímát a páratartalom százalékra pontos beállításával és a több ételkészítési lépés kombinálásának lehetőségével. Ezáltal a DGC Pro képes egy új üzemmódban – kombinált párolás – kombinálni a nedves és a száraz hőt, és így három funkciót kínál egy készülékben.
Modellfüggő felszereltség. Az ábra (ábrák) példaként, magyarázatként szolgál(nak).
- A műszaki változtatások jogát fenntartjuk. A rendelkezésre bocsátott információk helytállóságáért semmilyen felelősséget nem vállalunk.