• Élvezze az online vásárlás kényelmét!

Vákuumozó fiókok

Tökéletes kezelés az élelmiszerek tárolásához, illetve a különleges ízélményt kínáló szuvidálás előkészítéséhez. Az új vákuumozófiók számos alkalmazási lehetőségével tűnik ki. Hiszen mi lehet annál jobb, mint fáradság nélkül olyan ételeket varázsolni, mint amiket a szakácskönyvek képein látunk.

Sokoldalú vákuumozó fiók

A jó íz megőrzése

A Miele új vákuumozó fiókja számos alkalmazási lehetőséget kínál: a vákuumozás megőrzi ételei minőségét, hosszabban eltarthatóvá teszi vagy előkészítheti azokat a szuvid párolásra is. Ez egyszerűen és tisztán történik a fóliába csomagolás, a levegő elvonása és a záró légmentes hegesztés révén. Így például a maradékokat egyszerűen vákuumozhatja és lefagyaszthatja – a tápanyagok, ízek és vitaminok sokkal tovább megmaradnak, mint a hagyományos fagyasztás esetében, és nincs fagyási sérülés sem. Emellett sok helyet takarít meg a mélyhűtőben. Akár folyadékokat, pl. leveseket is problémamentesen vákuumozhat. Adagolás, tárolás és előkészítés az ízletes párolásra – mindezt egyetlen készülékkel.

A termékekhez

Több megtekintése

Bezárás

Szuvid párolás – kíméletes párolás vákuumban

Kímélő párolás a legjobb ízekért

A „sous-vide“ kifejezés a francia nyelvből származik, és „vákuum alatti“ párolást jelent. Ennél a módszernél az ételeket egy vákuumtasakban, folyamatosan alacsony hőmérsékleten készíti a gőzpárolóban. Ez a kíméletes ételkészítési mód különösen ajánlott hús, hal, zöldség és gyümölcs készítéséhez, mivel az alacsony hőmérsékletnek és a hosszabb ételkészítési időnek köszönhetően a fontos tápanyagok és aromák jobban megmaradnak.

A termékekhez

Több megtekintése

Bezárás

    • A műszaki változtatások jogát fenntartjuk. A rendelkezésre bocsátott információk helytállóságáért semmilyen felelősséget nem vállalunk.