A Nespresso bemutatása

 

. . .
Igyon végre egy ízletes kávét
     
Íz, amiről eddig csak álmodhatott
     
A kávé több, mint egyszerű meleg ital -- a kávé az ízlés és életöröm szimbóluma. Az új, Nespresso rendszerű Miele kávéfőzővel a létező legjobb kávékat próbálhatja ki otthona meghitt légkörében. 9 különböző kávéfajta, felülmúlhatatlan tejhab és számtalan beépítési lehetőség... Kívánhat ennél is többet?
     
.
     
Egy ilyen Miele kávéfőzőt az Ön otthonába is!
     
Le Grands Crus
     
. A Nespresso egyedülálló gyártási módszerével a frissen darált, kitűnő minőségű válogatott kávé levegőtől elzárva kerül a kapszulába. A fenséges ízek így egészen az elfogyasztásig, az Ön csészéjéig tökéletesek maradnak. Az összesen 12 kapszulafajta pazar élvezetet kínál mindenkinek a valószínűtlenül erős, rövid eszpresszótól kezdve az akár elalvás előtt is iható gyenge, krémes kávéig bezárólag.
     
5 kávéfajta, 6 ok a maradásra
     
A készülék első bekapcsolásakor a kijelzés nyelvén túl ízlésünknek megfelelően beállíthatjuk a számunkra tökéletes kávé sajátosságait, mint például az adag méretét, vagy azt az akár 5 különböző típusú kávét, melyet egyszerre a kapszulatartályban elhelyezünk. .
     
Egyéni ízlésre szabottan -- mindenkinek
     
Családja és barátai között mindenkinek más kávé ízlik? Egyikük a rövid, erős kávét kedveli, másik barátját pedig csak cappuccinoval lehet megkínálni?
     
.
     
A Miele kávéfőzővel ez is egyszerű feladat. A CVA 2650 és 2660 típusú készülékek kapszulatartályában összesen 20 darab, akár 5 különböző fajtájú kapszulát is elhelyezhet. Lepje meg ínyenc barátait egy utolérhetetlen élménnyel!
     
Ez a sokoldalú készülék nem csak eszpresszót, kávét és tejhabot tud alkotni, hanem forró vizet is készít. Az egyszerűen kezelhető, magyar nyelvű szöveges kijelzés segítségével a kávéadagok mérete könnyedén beállítható. A kávéfőzőben akár 4, teljesen különböző felhasználói profilt is elmenthet. .
     
A krém szerepe
     
A kávé íze az elkészítése után még korántsem a legtökéletesebb. Bizonyos aromák, melyek különlegesen érzékenyek, csak akkor kezdenek felszabadulni, ha már az erős ízek felszabadultak.
     
. Ezeket az aromákat a kávé tetején található krém őrzi meg, tetőt képezve a könnyen elillanó ízek felett. Ha ez a hab idő előtt eltűnik, az ízek java is odavész.
     
Végezze el a cukortesztet!
     
Szórjon egy teáskanál finom cukrot a még összekeveretlen kávéra. Egy kitűnő minőségű krémen a cukor 8-10 másodpercig megmarad, majd kúp alakú lyukat hagyva maga után lesüllyed.
     
Bárhová illeszkedik
     
A Miele kávéfőző -- bármilyen konyhája van is Önnek -- tökéletesen illik a bútorba. Felső-, magas- vagy kiegészítő szekrény, 50 vagy 60 cm széles -- ezt a készüléket bárhová beillesztheti. Sőt, vásárolható tartozékokkal akár szabadon álló készülékként a konyhapultra helyezve, vagy szekrény alá építve is használhatja.
     
.
     
Tökéletes részletek
     
Indirekt megvilágítás
     
A kávéfőző megfelelő pontjait integrált LED-ek világítják meg 100.000 üzemórán át.
     
Két nagy teljesítményű szivattyú a gőz és a forró víz részére
     
A két nagy teljesítményű szivattyú a tejhabosító egységgel közösen a kávéhoz krémes, lágy tejhabot, a finom teákhoz pedig forró vizet készít akár a kávé elkészítésével egyszerre is.
     
Áttekinthető kijelzők és kezelés
     
A könnyen kezelhető, áttekinthető kijelzőn szimbólumok és magyar nyelvű szöveges kijelzés segíti a készülék használatát. A bal oldali kijelzőn a különböző kávéfajtákat és a beállítási lehetőségeket, a jobb oldalin pedig a kávé méretét (eszpresszó, dupla eszpresszó, kávé, dupla kávé), valamint a helyi sajátosságokat (vízkeménység, be- és kikapcsolási időpont, nyelv, stb.) választhatja ki. .
     
Elrejtett ajtónyitó
     
Az ajtónyitó jobb oldalon, fent és lent, a készülékfrontnál található. Láthatatlan és kényelmes megoldás a napi víz- és kapszulafeltöltés elvégzéséhez.
     
Krémes tejhab a tejhabosító egységből
     
A tejhabosító egységgel mindenki krémes, habos tejhabot tud készíteni. A készülék a kannában vagy rögtön a kávéra fut.
     
Hiszen mi is lenne a kávéval a csodálatos krém nélkül?
     
Vissza