KeresesÜzletkereső
Segítség ehhez:Sütő

Az étel sütés után összeesik

Sütés után a sütőben összeesik az étel.

Nem sütötte elég ideig az ételt.

Kérjük, növelje az ételkészítési időt. Ha az elkészítendő étel már nagyon sötét, csökkentse a hőmérsékletet 10–20 °C-kal.

A túrós süteményeknél az összeesés normális. Sütés után hagyja a süteményt még 5 percig a kikapcsolt sütőben, hogy ne essen nagyon össze.

Használati útmutató

Használati útmutató

Itt találja a használati útmutatókat Miele készülékeihez.
Tudjon meg többet
Szerviztechnikus foglalása

Szerviztechnikus foglalása

Szerviz igényét telefonon is leadhatja
Szerviztechnikus foglalása
Kapcsolatfelvételi űrlap

Kapcsolatfelvételi űrlap

Írja le problémáját a kapcsolatfelvételi űrlapunkon keresztül. A Miele Ügyfélszolgálat a lehető leghamarabb felveszi Önnel a kapcsolatot.
A kapcsolatfelvételi űrlaphoz